Снимка: Трафик НюзБизнесменът Миню Стайков излиза на свобода срещу парична гаранция

...
Снимка: Трафик НюзБизнесменът Миню Стайков излиза на свобода срещу парична гаранция
Коментари Харесай

Миню Стайков излиза на свобода срещу половин милион лева

Снимка:  " Трафик Нюз "

Бизнесменът Миню Стайков излиза на независимост против парична гаранция в размер на половин милион лв.. Според профилирания углавен съд здравословното положение на алкохолния необут е тежко и той няма по какъв начин да бъде лекуван в болничното заведение към пандиза. Прокуратурата ще апелира решението на съда, а до тогава Миню остава в лечебното заведение, оповестява " Трафик Нюз ".

``
реклама

Изменение на мярката изиска и сина на кмета на Карнобат Иван Димитров, който е упрекнат за присъединяване в ръководената от Стайков незаконна група. Димитров също излиза на независимост, само че против парична гаранция от 50 хиляди лв.. Заседанието беше гледано при закрити врата по искане на един от бранителите на Стайков - юрист Станислав Коев.

Причината е, че на предприемача са направени няколко медицински експертизи, от които могат да излязат и да бъдат публикувани интимни детайлности за живота на обвинения. Стайков още веднъж беше докаран с инвалидна количка в заседателната зала. Припомняме, че при закрити врата беше гледано и делото за мярката на сина на Миню Стайков, който се появи внезапно, след 5 месеца търсене с алена бюлетина от Интерпол и сподели, че не е знаел, че е издирван.

По разказите му бил похитен, само че съгласно полицията няма доказателства за сходно нещо. Стайко Стайков беше пуснат под домакински арест, поради тежкото си здравословно положение. Баща му пък през днешния ден беше докаран в съда от болничното заведение към пандиза. Очаква се съдът да вземе решение дали да наложи на Миню Стайков по-лека мярка.

Бизнесменът беше арестуван на 5 септември 2018 година, а обвиняванията против него са, че е ръководел проведена незаконна група за произвеждане и разпространяване на контрабандни цигари, данъчни закононарушения и пране на пари. В края на предходната година юристите на Стайков пробваха да му обезпечат по-лека мярка за неотклонение с аргумента, че здравословното му положение се е влошило доста. Още тогава той се яви с инвалидна количка в съда. Магистратите обаче отхвърлиха да го пуснат под домакински арест.

Паричната гаранция на Стайков може би попада в топ три на паричните гаранции с рекорден размер.

Бизнесменът Богомил Манчев през 2013 година излезе на независимост против парична гаранция от един милион лв., а Огнян Донев против половин милион лв..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР